МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ
НАКАЗ
від 8 серпня 2014 року N 301
Про прийняття стандарту організації України, зміни до стандарту організації України, змін до галузевих стандартів та припинення дії стандартів організації України і окремих галузевих стандартів
Керуючись статтею 10 Закону України "Про стандартизацію" та пунктом 8 Положення про Міністерство аграрної політики та продовольства України, затвердженого Указом Президента України від 23 квітня 2011 року N 500, наказую:
1. Прийняти та надати чинності з 01 вересня 2014 року стандарту організації України, зміні до стандарту організації України та змінам до галузевих стандартів, що додаються:
1.1. Стандарт організації України СОУ 71.20-37-936:2014 "Порядок оцінки ресурсу кормоприготувальних машин".
1.2. Зміна N 2 до СОУ 15.8-37-00389676-693:2007 "Вироби хлібобулочні бубличні. Український асортимент. Номенклатура".
1.3. Зміна N 2 до ГСТУ 14.4-00032744-005-2003 "Концентрат мінеральний "Галіт". Технічні умови".
1.4. Зміна N 2 до ГСТУ 46.056-2003 "Сири напівтверді зниженої жирності. Технічні умови".
2. Припинити дію з 01 вересня 2014 року стандартів організації України та галузевих стандартів:
2.1. Стандарт організації України СОУ 15.9-37-239:2005 "Барда мелясова упарена післяспиртова та післядріжджова. Технічні умови".
2.2. Стандарт організації України СОУ 15.4-37-207:2004 "Соапсток. Технічні умови".
2.3. Стандарт організації України СОУ 15.4-37-208:2004 "Кислоти жирні соапстоків світлих олій та саломасів. Технічні умови".
2.4. Галузевий стандарт України ГСТУ 18.12-96 "Напівфабрикат какао макуха. Технічні умови".
2.5. Галузевий стандарт України ГСТУ 18.30-98 "Стружки мильні. Технічні умови".
2.6. Галузевий стандарт України ГСТУ 18.31-98 "Мед штучний. Технічні умови".
2.7. Галузевий стандарт України ГСТУ 18.35-99 "Ядро соняшникового насіння. Технічні умови".
2.8. Галузевий стандарт України ГСТУ 18.37-99 "Східні солодощі типу м'яких цукерок. Технічні умови".
3. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра Дикуна А. Є.
Міністр |
І. О. Швайка |