Головна сторінка бізнес-порталу "Леонорм"

LeoMetr 2

УВАГА! Розпочато постачання покажчика бібліографічних описів «СТАНДАРТИ УКРАЇНИ» 2017 !    Докладніше...

Рос. Новини Нормативні акти Реєстрація Магазин Контакти Пошук Сторінка "ЛЕОНОРМ" на facebook Сторінка "ЛЕОНОРМ" на twitterk

 

Звертаємо Вашу увагу, що офіційні копії цих нових стандартів можна замовити в відділі маркетингу НІЦ «ЛЕОНОРМ», надіславши замовлення на Е-mail: mark@leonorm.lviv.ua  або на тел./факс: +38(032)2448823,  +38(032)2601151.

Перелік останніх надходжень, якими поповниться фонд нормативних документів ДП «УкрНДНЦ» у 2017 році

Позначення

Назва

Місяць

ДСТУ GHTF/SG3/N99-10:2015

Системи управління якістю. Настанова щодо валідації процесів

6

ДСТУ EN 61034-2:2015

Вимірювання густини диму, що утворюється під час згоряння кабелів у певних умовах. Частина 2. Метод випробування та вимоги

6

ДСТУ EN 61034-1:2015

Вимірювання густини диму, що утворюється під час згоряння кабелів у певних умовах. Частина 1. Випробувальне устатковання

6

ДСТУ EN 60335-2-30:2015

Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека. Частина 2-30. Додаткові вимоги до кімнатних обігрівачів.

6

ДСТУ EN 81-20:2015

Норми безпеки щодо конструкції та експлуатації ліфтів. Ліфти для перевезення пасажирів та вантажів. Частина 20. Ліфти пасажирські та вантажопасажирські

6

ДСТУ IEC 61000-4-28:2008

Електромагнітна сумісність. Частина 4-28. Методики випробування та вимірювання. Випробування на несприйнятливість до змінення частоти електромережі

6

ДСТУ ISO 19739:2015

Природний газ. Визначання сполук сірки методом газової хроматографії

6

ДСТУ ISO/TR 16922:2015

Природний газ. Одорування. Загальні вимоги

6

ДСТУ ISO 16121-4:2014

Колісні транспортні засоби. Ергономічні вимоги до робочого місця водія автобуса загального призначення. Частина 4. Умови середовища у кабіні

6

ДСТУ ISO 16121-3:2014

Колісні транспортні засоби. Ергономічні вимоги до робочого місця водія автобуса загального призначення. Частина 3. Інформаційні прилади та органи керування

6

ДСТУ ISO 16121-2:2014

Колісні транспортні засоби. Ергономічні вимоги до робочого місця водія автобуса загального призначення. Частина 2. Оглядовість

6

ДСТУ ISO 16121-1:2014

Колісні транспортні засоби. Ергономічні вимоги до робочого місця водія автобуса загального призначення. Частина 1. Загальний опис, основні вимоги

6

ДСТУ ISO 14004:2016

Системи екологічного управління. Загальні настанови щодо запроваджування

6

ДСТУ ISO 13734:2015

Природний газ. Органічні сполуки, які використовують як одоранти. Вимоги та методи випробування

6

ДСТУ ISO/TS 10272-2:2015

Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод виявлення і підрахунку кампілобактерій. Частина 2. Техніка підрахунку колоній

6

ДСТУ ISO 9229:2009

Теплоізоляція. Словник термінів

6

ДСТУ ISO 6326-3:2015

Природний газ. Визначання сполук сірки. Частина 3. Визначання сірководню, меркаптанової сірки та карбонілсульфідної сірки потенціометричним методом

6

ДСТУ ISO 2164:2007

Бобові. Визначання вмісту глікозидів синильної кислоти

6

ДСТУ ISO 2575:2014

Колісні транспортні засоби. Символи для органів керування, індикаторів та сигнальних пристроїв

6

ДСТУ 8628:2015

ДНК-технології в рослинництві. Терміни та визначення понять

6

ДСТУ 8626:2016

Біотехнологія. Методи визначення цитотоксичності ветеринарних препаратів на моделях in vitro

6

ДСТУ 8625:2016

Овочі. Методи фітопатологічного контролю в період зберігання

6

ДСТУ 8589:2015

Комбікорми повнораціонні для поросят-сисунів. Технічні умови

6

ДСТУ 8562:2015

Маточники та садивний матеріал винограду. Методи виявлення збудників вірусних хвороб та бактеріального раку

6

ДСТУ 8548:2015

Консерви. Соки з м’якоттю з баштанних культур та баштанно-фруктові. Загальні технічні умови

6

ДСТУ 8547:2015

Консерви. Сік березовий купажований. Загальні технічні умови

6

ДСТУ 8509:2015

Огірки солені. Технічні умови

6

ДСТУ 8301:2015

Метрологія. Робочі еталони. Основні положення та вимоги до застосування

6

ДСТУ 8277:2015

Двигуни асинхронні. Загальні технічні умови

6

ДСТУ 8242:2015

Корм для тварин. Макуха ріпакова. Технічні умови

6

ДСТУ 8241:2015

Корм для тварин. Макуха лляна. Технічні умови

6

ДСТУ 8195:2015

Буряки цукрові. Методи визначання бурякової нематоди

6

ДСТУ 8193:2015

Буряки цукрові. Методи визначання шкідливості хвороб і шкідливих комах безвисадкових насінників

6

ДСТУ 8171:2015

Горох овочевий свіжий для консервування. Технічні умови

6

ДСТУ 8135:2015

Продукти прикорму для дитячого харчування. Консерви м’ясні. Загальні технічні умови

6

ДСТУ 8127:2015

Консерви м’ясні. Язики. Загальні технічні умови

6

ДСТУ 8097:2015

Пресерви рибні. Сайра спеціального та пряного соління. Технічні умови

6

ДСТУ 8085:2015

Сировина та продукти тваринного походження. Визначання залишкової кількості гормональних стимуляторів методом тонкошарової хроматографії

6

ДСТУ 8082:2015

Консерви. Сік морквяний та соки морквяно-фруктові з м’якоттю. Загальні технічні умови

6

ДСТУ 8074:2015

Консерви. Соки та сокові продукти. Коктейлі. Загальні технічні умови

6

ДСТУ 8069:2015

Продукти перероблення фруктів та овочів. Титриметричний метод визначення пектинових речовин

6

ДСТУ 8061:2015

Шпинат свіжий. Технічні умови

6

ДСТУ 8036:2015

Консерви фруктові для дієтичного харчування. Технічні умови

6

ДСТУ 8002:2015

Томати солені. Технічні умови

6

ДСТУ 7982:2015

Корми для тварин, сировина для виготовлення повнораціонних сумішей, виділення тварин. Метод визначання складу вуглеводно-лігнінового комплексу

6

ДСТУ 7980:2015

Комбікорми-концентрати гранульовані для коней на відгодівлі. Технічні умови

6

ДСТУ-Н ISPM 11:2015

Організми шкідливі карантинні. Аналіз ризику, охоплюючи аналіз ризиків довкілля та генетично модифікованих організмів

5

ДСТУ EN 60998-2-2:2016

Пристрої з’єднувальні низьковольтні побутової та аналогічної призначеності. Частина 2-2. Спеціальні вимоги до з’єднувальних пристроїв із затискними елементами безнарізевого типу

5

ДСТУ EN 60998-2-1:2016

Пристрої з’єднувальні низьковольтні побутової та аналогічної призначеності. Частина 2-1. Спеціальні вимоги до з’єднувальних пристроїв із затискними елементами нарізевого типу

5

ДСТУ EN 60754-2:2015

Випробування на гази, які виділяються під час горіння матеріалів кабелів. Частина 2. Визначення ступеня кислотності вимірюванням водневого показника рН та питомої електропровідності

5

ДСТУ EN 60601-2-40:2015

Вироби медичні електричні. Частина 2-40. Додаткові вимоги щодо безпеки електроміографів і приладів для аналізування зворотної реакції організму

5

ДСТУ ISO 6326-1:2015

Природний газ. Визначання сполук сірки. Частина 1. Загальні положення

5

ДСТУ 8705:2017

Паливо дизельне довготривалого зберігання. Технічні умови

5

ДСТУ 8704:2017

Бензини автомобільні довготривалого зберігання. Технічні умови

5

ДСТУ 8173:2015

Комбікорми для овець. Технічні умови

5

ДСТУ 8160:2015

Сири підплавлені. Загальні технічні умови

5

ДСТУ 8062:2015

Продукти молочні сухі. Спектрометричний метод визначення вмісту молочної кислоти та лактатів

5

ДСТУ 7986:2015

Консерви рослинно-рибні. Каші та салати з печінкою риб. Технічні умови

5

ДСТУ EN 60998-2-3:2016

Пристрої з’єднувальні низьковольтні побутової та аналогічної призначеності. Частина 2-3. Спеціальні вимоги до з’єднувальних пристроїв із затискними елементами з прошивкою ізоляції

5

ДСТУ EN 60998-1:2016

З'єднувачі низьковольтні побутової та аналогічної призначеності. Частина 1. Загальні технічні вимоги

5

ДСТУ EN 60754-1:2015

Випробування на гази, які виділяються під час горіння матеріалів кабелів. Частина 1. Визначення виходу галогеноводнів

5

ДСТУ EN 60730-1:2015

Пристрої автоматичні електричні керувальні побутової та аналогічної призначеності. Частина 1. Загальні вимоги

5

ДСТУ EN ISO 15136-1:2009

Свердловинне устатковання для нафтової та газової промисловості. Установки насосні ґвинтові для механізованого видобування. Частина 1. Насоси

5

ДСТУ ISO/TR 29846:2015

Шини, вентилі та камери. Еквівалентність одиниць внутрішнього тиску кПа/psi

5

ДСТУ ISO/TS 21872-1:2014

Мікробіологія харчових продуктів і кормових добавок для тварин. Горизонтальний метод визначення потенційно ентеропатогенних видів вібріонів. Частина 1. Визначення Vibrio parahaemolyticus та Vibrio cholerae

5

ДСТУ ISO 16055:2009

Тютюн і тютюнові вироби. Контрольний зразок для випробування. Вимоги та використання

5

ДСТУ ISO 15517:2009

Тютюн. Визначення вмісту нітратів методом аналізу в безперервному потоці

5

ДСТУ ISO 15154:2009

Тютюн. Визначення вмісту відновлювальних вуглеводнів методом аналізу в безперервному потоці

5

ДСТУ ISO 15153:2009

Тютюн. Визначення вмісту відновлювальних речовин методом аналізу в безперервному потоці

5

ДСТУ ISO 15152:2009

Тютюн. Визначення загального вмісту алкалоїдів у перерахунку на нікотин методом аналізу в безперервному потоці

5

ДСТУ ISO 14313:2010

Нафтова і газова промисловість. Трубопровідні транспортні системи. Арматура трубопровідна. Загальні технічні вимоги та методи контроллювання

5

ДСТУ ISO 13276:2009

Тютюн і тютюнові вироби. Визначення чистоти нікотину гравіметричним методом із застосуванням кремнійвольфрамової кислоти

5

ДСТУ ISO 10440-1:2008

Нафтова та газова промисловість. Компресори ротаційного типу. Частина 1. Компресори промислові (безмастильні)

5

ДСТУ ISO 4389:2009

Тютюн і тютюнові вироби. Визначення залишкового вмісту хлорорганічних пестицидів методом газової хроматографії

5

ДСТУ ISO 2971:2010

Сигарети і фільтри. Визначення номінального діаметра. Метод з застосуванням лазерного пристрою

5

Збірка ДСТУ 8686.1:2016 8686.2:2016

Морозиво м’яке та суміші для його виготовлення. Загальні технічні умови

5

ДСТУ 8567:2015

Овочі солені і квашені, фрукти і ягоди мочені. Приймання, відбирання проб

5

ДСТУ 8381:2015

М’ясо та м’ясні продукти. Організація та методи мікробіологічних досліджень

5

ДСТУ 8118:2015

Яйця курячі інкубаційні. Технічні умови

5

ДСТУ 8096:2015

Ікра риб пробійна солона. Технічні умови

5

ДСТУ 8095:2015

Пресерви рибні. Оселедці спеціального та пряного соління. Технічні умови

5

ДСТУ 8092:2015

Консерви. Овочі мариновані. Технічні умови

5

ДСТУ 8081:2015

Консерви. Приправи і соуси овочеві та овоче-фруктові. Технічні умови

5

ДСТУ 7990:2015

Консерви. Закуски з квашених овочів. Технічні умови

5

ДСТУ 7957:2015

Меблі для сидіння та лежання. Метод визначення залишкової деформації безпружинних м’яких елементів

5

ДСТУ 7956:2015

Меблі для сидіння та лежання. М’які елементи. Метод визначення м’якості

5

ДСТУ 7954:2015

Тканини шовкові та змішані. Первинне пакування та маркування

5

ДСТУ 7799:2015

Пляшки скляні сувенірні для виноробної промисловості. Типи, параметри та розміри

5

ДСТУ ETSI EN 300 744:2014

Цифрове телевізійне мовлення (DVB). Структура кадрів, канальне кодування та методи модуляції в системі цифрового наземного телевізійного мовлення. Загальні технічні вимоги

4

ДСТУ EN 60950-1:2015

Обладнання інформаційних технологій. Безпека. Частина 1. Загальні вимоги

4

ДСТУ ISO 23611-3:2009

Якість ґрунту. Відбирання проб ґрунтових безхребетних. Частина 3. Відбирання проб і вилучення з ґрунту енхітреїд

4

ДСТУ ISO 23611-1:2009

Якість ґрунту. Відбирання проб ґрунтових безхребетних. Частина 1. Відбирання вручну та вилучення земляних черв’яків формаліном

4

ДСТУ ISO 17292:2009

Нафтова, нафтохімічна та супутні галузі промисловості. Крани металеві сферичні. Загальні технічні вимоги

4

ДСТУ ISO 15952:2009

Якість ґрунту. Вплив забрудників на молодь земляних слимаків (HELICIDAE). Визначення впливу забруднення ґрунту на зростання

4

ДСТУ ISO 12149:2008

Клапани перекривні сталеві загальної призначеності з болтовим кріпленням покришки. Загальні технічні вимоги

4

ДСТУ ISO 10434:2009

Нафтова, нафтохімічна та суміжні галузі промисловості. Засуви сталеві з покришкою. Загальні технічні вимоги та методи контролювання

4

ДСТУ ISO 9393-2:2009

Клапани термопластичні загальнопромислової призначеності. Методи випробування під тиском та вимоги щодо випробування. Частина 2. Умови випробування та основні вимоги

4

ДСТУ ISO 9393-1:2009

Клапани термопластичні загальнопромислової призначеності. Методи випробування під тиском та вимоги щодо випробування. Частина 1. Загальні положення

4

ДСТУ ISO 6489-5:2013

Сільськогосподарські транспортні засоби. Механічні з’єднання між причепами та тягачами. Частина 5. Технічні характеристики неповоротних зчіпних вилок

4

ДСТУ 8449:2015

Продукти харчові консервовані. Методи визначення органолептичних показників, маси нетто чи об’єму та масової частки складових частин

4

ДСТУ 8448:2015

Продукти харчові консервовані. Відбирання проб і готування їх до випробування

4

ДСТУ 8420:2015

Оливи мастильні. Метод визначення схильності до піноутворення

4

ДСТУ 8407-2:2015

Концентрати олій фосфатидні. Визначення вмісту вологи методом Карла Фішера. Частина 2. Порядок випробовування

4

ДСТУ 8407-1:2015

Концентрати олій фосфатидні. Визначення вмісту вологи методом Карла Фішера. Частина 1. Готування проб і реактивів

4

ДСТУ 8398:2015

Папір з водяним знаком. Метод визначення лінійної деформації

4

ДСТУ 8380:2015

М’ясо та м’ясні продукти. Метод вимірювання масової частки жиру

4

ДСТУ 8326:2015

Груші свіжі середніх і пізніх термінів достигання. Технічні умови

4

ДСТУ 8324:2015

Метрологія. Міри довжини штрихові. Методика повірки (калібрування)

4

ДСТУ 8253:2015

М'ясо птиці. Методи хімічного аналізування свіжості

4

ДСТУ 8106:2015

Карантин рослин. Терміни та визначення понять

4

ДСТУ 2301:2015

Виноградарство. Терміни та визначення понять

4

ДСТУ-Н CAC/GL 30:2016

Продукти харчові. Мікробіологічний ризик. Принципи та настанови щодо проведення оцінювання

3

ДСТУ EN 62233:2015

Методи вимірювання електромагнітних полів побутової техніки та аналогічних пристроїв з урахуванням впливу на здоров’я людини

3

ДСТУ EN 60204-1:2015

Безпечність машин. Електрообладнання машин. Частина 1. Загальні вимоги

3

ДСТУ EN ISO 20347:2015

Засоби індивідуального захисту. Взуття робоче

3

ДСТУ EN 14254:2015

Медичні вироби для діагностики invitro. Збірники одноразового використання для відбору зразків у людей, крім крові

3

ДСТУ EN 13975:2016

Процедури відбирання зразків медичних виробів для діагностики in vitro для приймальних випробувань. Статистичні аспекти.

3

ДСТУ EN 1725:2009

Меблі побутові. Ліжка та матраци. Вимоги щодо безпеки та методи випробування

3

ДСТУ EN 81-50:2015

Норми безпеки щодо конструкції та експлуатації ліфтів. Ліфти для перевезення пасажирів та вантажів. Частина 50. Правила проектування, розрахування, випробування та перевіряння компонентів ліфта

3

ДСТУ EN 71-13:2015

Безпечність іграшок. Частина 13. Настільні ігри для вивчення запахів, косметичні набори та ігри для розвитку смакових навичок

3

ДСТУ EN 71-12:2015

Безпечність іграшок. Частина 12. N-нітрозаміни та речовини, що можуть перетворюватися на N-нітрозаміни

3

ДСТУ ISO 16002:2014

Зерно хлібних злаків та бобові на зберіганні у зерносховищах. Настанова щодо визначання зараженості зерна живими безхребетними за допомогою пасток

3

ДСТУ ISO 10018:2015

Управління якістю. Настанови щодо залучення персоналу та щодо його компетентності

3

ДСТУ ISO 5529:2014

Пшениця. Визначання індексу седиментації методом Зелені

3

ДСТУ 8661:2016

Фрукти сушені. Правила приймання та методи випробувань

3

ДСТУ 8609:2015

Прокат калібрований шестигранний. Сортамент

3

ДСТУ 8608:2015

Прокат калібрований круглий. Сортамент

3

ДСТУ 8587:2015

Молекулярна діагностика. Методи та вимоги до підготовки клінічного матеріалу для проведення полімеразної ланцюгової реакції

3

ДСТУ 8387:2015

Нафтопродукти. Паливо авіаційне для турбореактивних двигунів. Метод визначення термоокисненості

3

ДСТУ 8385:2015

Нафтопродукти. Палива авіаційні та дистилятні. Метод визначення питомої електропровідності

3

ДСТУ 8300:2015

Геотермальна енергетика. Станції електричні геотермальні. Загальні технічні вимоги

3

ДСТУ 8182:2015

Корми для тварин. Метод визначання активності інгібіторів трипсину

3

ДСТУ 8164:2015

Препарати ветеринарні. Належна виробнича практика

3

ДСТУ 8139:2015

Борошно вапнякове та черепашкове кормове для сільськогосподарської птиці. Технічні умови

3

ДСТУ 8123:2015

Корми для тварин, сировина для виготовлення повнораціонних сумішей, виділення тварин. Визначання вмісту кальцію, магнію, заліза, марганцю, цинку, міді, кобальту методом атомно-абсорбційної спектрометрії

3

ДСТУ 8063:2015

Продукти молочні сухі. Визначення загального білка методом К’єльдаля

3

ДСТУ 8043:2015

Борошно вапнякове для сільськогосподарських тварин. Технічні умови

3

ДСТУ 8041:2015

Корми для тварин, сировина для виготовлення повнораціонних сумішей, виділення тварин. Визначання вмісту натрію та калію методом полуменевої спектрофотометрії

3

ДСТУ 8026:2015

Шрот рициновий кормовий. Технічні умови

3

ДСТУ 8024:2015

Комбікорми гранульовані. Загальні технічні умови

3

ДСТУ 8022:2015

Кальцію фосфат кормовий. Технічні умови

3

ДСТУ 7934:2015

Зрошення. Системи мікрозрошення. Класифікація

3

ДСТУ EN 620:2013

Підіймально-транспортувальне устатковання та системи безперервної дії. Конвеєри стрічкові стаціонарні для сипких матеріалів. Вимоги щодо безпеки та електромагнітної сумісності

2

ДСТУ ISO 30300:2015

Інформація та документація. Системи керування документами. Основні положення і словник термінів

2

ДСТУ ISO 30042:2015

Інформаційні технології. Системи керування термінологією, знаннями та контентом. Обмін термінологічною інформацією

2

ДСТУ ISO 26162:2015

Системи керування термінологією, знаннями та вмістом. Проектування, впровадження та підтримка систем керування термінологією

2

ДСТУ ISO 14005:2015

Системи екологічного управління. Настанови щодо поетапного запровадження системи екологічного управління, використовуючи оцінювання екологічних характеристик

2

ДСТУ ISO 4969:2010

Сталь. Макроскопічне дослідження травленням сильними мінеральними кислотами

2

ДСТУ 1219-1:2014

Системи гідравлічні і пневматичні та їхні складові частини. Графічні умовні познаки та принципові схеми. Частина 1. Графічні умовні познаки звичайної призначеності та використовні для пристроїв оброблення даних

2

ДСТУ 8606-1:2015

Вода природних джерел. Захист від забруднювання. Частина 1 . Основні положення

2

ДСТУ 8604:2015

Дизайн і ергономіка. Робоче місце для виконання робіт у положенні сидячи. Загальні ергономічні вимоги

2

ДСТУ 8558:2015

Насіння дерев і кущів. Методи визначання посівних якостей (схожості, життєздатності, доброякісності)

2

ДСТУ 8556:2015

Саджанці деревних рослин із закритою кореневою системою. Пакування, маркування, транспортування та зберігання. Загальні вимоги

2

ДСТУ 8550:2015

Молоко та молочні продукти. Вимірювання рН потенціометричним методом

2

ДСТУ 8399:2015

Папір для виробів санітарно-гігієнічної призначеності. Технічні умови

2

ДСТУ 8390:2015

Пек кам’яновугільний. Метод визначання масової частки речовин, не розчинних у толуолі

2

ДСТУ 8360:2015

Посуд фарфоровий та фаянсовий. Метод визначання термостійкості

2

ДСТУ 8397:2015

Молоко і молочні продукти. Методи якісного визначання антибіотиків, сульфаніламідів та інших інгібіторів

2

ДСТУ 8346:2015

Якість ґрунту. Методи визначення питомої електропровідності, рН і щільного залишку водної витяжки

2

ДСТУ 8339:2015

Вітроенергетика. Вітроелектростанції. Оцінення впливу вітроелектростанцій на навколишнє середовище

2

ДСТУ 8319:2015

Смородина чорна свіжа. Технічні умови

2

ДСТУ 8318:2015

Машини для викопування саджанців плодових культур. Технічні умови

2

ДСТУ 8302:2015

Інформація та документація. Бібліографічне посилання. Загальні положення та правила складання

2

ДСТУ 8298:2015

Плоди та ядра фундука. Технічні умови

2

ДСТУ 8284:2015

Косарки для скошування трави та сидератів у міжряддях саду. Технічні умови

2

ДСТУ 8170:2015

Корми для тварин. Замінники незбираного молока. Технічні умови

2

ДСТУ 8131:2015

Вершки-сировина. Технічні умови

2

ДСТУ 8104:2015

Яйця харчові, продукти яєчні. Методи визначення мікробіологічних показників

2

ДСТУ 8093:2015

Саджанці деревних рослин із відкритою кореневою системою. Пакування, маркування, транспортування та зберігання. Загальні вимоги

2

ДСТУ 8040:2015

Продукти харчові. Метод виявлення та визначання Bacillus cereus

2

ДСТУ 7958:2015

Матеріали текстильні. Пакування, маркування, транспортування та зберігання

2

ДСТУ EN 50470-3:2010

Засоби вимірювання електричної енергії змінного струму. Частина 3. Спеціальні вимоги. Лічильники активної енергії статичні (класів точності А, В і С)

1

ДСТУ EN 13313:2009

Установки холодильні та теплові насоси. Компетентність персоналу

1

ДСТУ ІЕС 60432-3:2009

Лампи розжарювання. Вимоги щодо безпеки. Частина 3. Вольфрамово-галогенні лампи (крім ламп для транспортних засобів)

1

ДСТУ ISO 22241-3:2009

Дизельні двигуни. Відновник оксиду азоту AUS 32. Частина 3. Оброблення, транспортування та зберігання

1

ДСТУ ISO 22241-1:2009

Дизельні двигуни. Відновник оксиду азоту AUS 32. Частина 1. Вимоги щодо якості

1

ДСТУ ISO 14637/IDF195:2009

Молоко. Ферментативний метод визначення вмісту сечовини з використанням різниці рН (Контрольний метод)

1

ДСТУ ISO 10816-6:2009

Механічна вібрація. Оцінювання стану машин за результатами вимірювань вібрації на необертових частинах. Частина 6. Машини зворотно-поступальної дії номінальною потужністю від 100 кВт

1

ДСТУ ISO 8422:2010

Статистичний контроль. Плани послідовного вибіркового контролю для перевіряння за якісною ознакою

1

ДСТУ ISO 5151:2010

Кондиціонери та теплові насоси безканальні. Випробування та визначення робочих характеристик

1

ДСТУ ISO 3463:2015

Сільськогосподарські та лісогосподарські колісні трактори. Конструкції для захисту під час перекидання. Метод динамічного випробування та умови приймання

1

ДСТУ 8647:2016

Надійність техніки. Оцінювання та прогнозування надійності за результатами випробувань і/або експлуатації в умовах малої кількості відмов

1

ДСТУ 8646:2016

Надійність техніки. Оцінювання та прогнозування залишкового ресурсу (строку служби) технічних систем

1

ДСТУ 8563:2015

Консерви молочні. Методи визначення фізичних та органолептичних показників

1

ДСТУ 8471:2015

Фрукти кісточкові сушені. Технічні умови

1

ДСТУ 8454:2015

Добрива органічні. Методи визначення органічної речовини

1

ДСТУ 8435:2015

Ветеринарна медицина. Метод визначення антагоністичних властивостей молочнокислих бактерій

1

ДСТУ 8404:2015

Концентрати харчові. Методи визначання якості паковання, маси нетто, об’ємної маси, масової частки окремих компонентів, розміру окремих видів продукту та крупності помелу

1

ДСТУ 8402:2015

Продукти перероблення фруктів та овочів. Рефрактометричний метод визначання вмісту розчинних сухих речовин

1

ДСТУ 8373:2015

Сільськогосподарські та лісогосподарські колісні трактори. Системи гальмівні. Загальні вимоги

1

ДСТУ 8371:2015

Показники для оцінювання ремонтопридатності виробів. Терміни та визначення понять

1

ДСТУ 8344:2015

Інформація та документація. Видання. Основні елементи. Терміни та визначення понять

1

ДСТУ 8303:2015

Метрологія. Міри часу і частоти. Методика повірки (калібрування)

1

ДСТУ 8216:2015

Вироби електронної техніки. Класифікація за умовами застосування та вимоги стійкості до зовнішніх впливових чинників

1

ДСТУ 8175:2015

Олія ріпакова. Технічні умови

1

ДСТУ 8168:2015

Зернові культури, продукти їх переробляння, комбікорми. Метод визначення вмісту дезоксиніваленолу

1

ДСТУ 8158:2015

Груші свіжі ранніх термінів достигання. Технічні умови

1

ДСТУ 8039:2015

Борошно кормове з відходів перероблення птиці. Технічні умови

1

ДСТУ 4326:2016

Ірис. Загальні технічні умови

1

ДСТУ 4306:2016

Олія пальмова. Технічні умови постачання

1

ДСТУ 3240:2015

Метрологія. Забезпечення єдності вимірювань характеристик іонізувальних випромінень і ядерних констант. Основні положення

1

ДСТУ 2858:2015

Термоперетворювачі опору. Загальні технічні вимоги і методи випробування

1

 

 Перелік останніх надходжень, якими поповнився фонд нормативних документів ДП «УкрНДНЦ» у 2016 році >>>

Джерело: http://uas.org.ua/


Звертаємо Вашу увагу, що офіційні копії цих нових стандартів можна замовити в Відділі маркетингу НІЦ «ЛЕОНОРМ», надіславши замовлення на Е-mail: mark@leonorm.lviv.ua  або на тел./факс: +38(032)2448823,  +38(032)2601151.




Продукція та послуги

Супровід продуктів

Автоматизовані системи

Посилання

Клієнти

Допомога

  БД «Електронний Реєстр Технічних регламентів України  ДК 003:2010 Класифікатор професій   http://www.germiona.com.ua/  
 

Rambler's Top100

  

Rambler's Top100 

 

Copyright © 2004 - 2017, ЛЕОНОРМ. Усі права застережені