Головна сторінка бізнес-порталу "Леонорм"

LeoMetr 2

Пропонуємо Вам замовляти Офіційні копії НД в електронному вигляді за допомогою інформаційної системи  "ЛЕОНОРМ-Інформ", або в магазині у нас на сайті, або листом на E-mail: mark@leonorm.lviv.ua ...

КОНТАКТИ НОВИНИ РЕЄСТРАЦІЯ МАГАЗИН НОРМАТИВНІ АКТИ ПОШУК (RUS)

ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ І НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПРОБЛЕМ СТАНДАРТИЗАЦІЇ, СЕРТИФІКАЦІЇ ТА ЯКОСТІ"

НАКАЗ

від 28 грудня 2016 року N 456

Про прийняття національних нормативних документів, гармонізованих з європейськими нормативними документами, та скасування національних нормативних документів

Відповідно до Закону України "Про стандартизацію" від 05.06.2014 N 1315-VII та на виконання Програми робіт з національної стандартизації на 2016 рік наказую:

1. Прийняти національні нормативні документи, гармонізовані з європейськими нормативними документами, методом перекладу з наданням чинності з 01 грудня 2017 року:

1

ДСТУ EN 454:2016
(EN 454:2014, IDT)

Устатковання для перероблення харчових продуктів. Змішувачі планетарні. Вимоги щодо безпеки та гігієни
- На заміну ДСТУ EN 454:2016 (EN 454:2014, IDT) (прийнятого методом підтвердження)

2

ДСТУ EN 12464-1:2016
(EN 12464-1:2011, IDT)

Світло та освітлення. Освітлення робочих місць. Частина 1. Внутрішні робочі місця
- Вперше

3

ДСТУ EN 12464-2:2016
(EN 12464-2:2014, IDT)

Світло та освітлення. Освітлення робочих місць. Частина 2. Зовнішні робочі місця
- Вперше

4

ДСТУ EN 12505:2016
(EN 12505:2000 + A1:2009, IDT)

Устатковання для перероблення харчових продуктів. Відцентрові машини для оброблення харчових масел та жирів. Вимоги щодо безпеки та гігієни
- На заміну ДСТУ EN 12505:2014

5

ДСТУ EN 12852:2016
(EN 12852:2001 + A1:2010, IDT)

Устатковання для перероблення харчових продуктів. Кухонні комбайни та блендери. Вимоги щодо безпеки та гігієни
- На заміну ДСТУ EN 12852:2014

6

ДСТУ EN 12853:2016
(EN 12853:2001 + A1:2010; EN 12853:2001 + A1:2010/AC:2010, IDT)

Устатковання для перероблення харчових продуктів. Ручні блендери та вінчики. Вимоги щодо безпеки та гігієни
- На заміну ДСТУ EN 12853:2014

7

ДСТУ EN 12854:2016
(EN 12854:2003 + A1:2010, IDT)

Устатковання для перероблення харчових продуктів. Змішувачі лопатеві. Вимоги щодо безпеки та гігієни
- На заміну ДСТУ EN 12854:2014

8

ДСТУ EN 13032-1:2016
(EN 13032-1:2004 + A1:2012, IDT)

Світло та освітлення. Вимірювання та подання фотометричних даних ламп і світильників. Частина 1. Вимірювання та формат даних
- Вперше

9

ДСТУ EN 13032-2:2016
(EN 13032-2:2004; EN 13032-2:2004/AC:2007, IDT)

Світло та освітлення. Вимірювання та подання фотометричних даних ламп і світильників. Частина 2. Подання даних щодо внутрішніх та зовнішніх робочих місць
- Вперше

10

ДСТУ EN 14957:2016
(EN 14957:2006 + A1:2010, IDT)

Устатковання для перероблення харчових продуктів. Посудомийні машини з конвеєром. Вимоги щодо безпеки та гігієни
- На заміну ДСТУ EN 14957:2014

11

ДСТУ EN 15774:2016
(EN 15774:2010, IDT)

Устатковання для перероблення харчових продуктів. Машини для виробництва виробів з тіста з начинкою та без начинки (тальятелле, каннеллони, равіолі, тортелліні, ореккієтте і ньоккі). Вимоги щодо безпеки та гігієни
- На заміну ДСТУ EN 15774:2014

12

ДСТУ EN 62035:2016
(EN 62035:2014, IDT)

Лампи розрядні (крім ламп люмінесцентних). Вимоги щодо безпеки
- На заміну ДСТУ EN 62035:2014 та ДСТУ EN 62035:2016 (EN 62035:2014, IDT) (прийнятого методом підтвердження)

13

ДСТУ EN 62442-1:2016
(EN 62442-1:2011; EN 62442-1:2011/AC:2012, IDT)

Енергетичні характеристики пристроїв керування лампами. Частина 1. Пристрої керування для люмінесцентних ламп. Методика вимірювання повної вхідної потужності кіл "пристрій керування - лампа" та визначення коефіцієнтів корисної дії пристроїв керування
- Вперше

14

ДСТУ EN 62442-2:2016
(EN 62442-2:2014, IDT)

Енергетичні характеристики пристроїв керування лампами. Частина 2. Пристрої керування для розрядних високоінтенсивних ламп (крім люмінесцентних ламп). Методика вимірювання для визначення коефіцієнтів корисної дії пристроїв керування
- Вперше

15

ДСТУ EN 62442-3:2016
(EN 62442-3:2014, IDT)

Енергетичні характеристики пристроїв керування лампами. Частина 3. Пристрої керування для галогенних ламп та світлодіодних модулів. Методика вимірювання для визначення значень коефіцієнтів корисної дії пристроїв керування
- Вперше

2. Скасувати чинність національних нормативних документів з 01 грудня 2017 року:

1

ДСТУ EN 454:2016
(EN 454:2014, IDT) (прийнятий методом підтвердження)

Устатковання для харчової промисловості. Змішувачі планетарні. Вимоги щодо безпеки та гігієни

2

ДСТУ EN 12505:2014

Устатковання для харчової промисловості. Центрифуги для перероблення харчових масел та жирів. Вимоги щодо безпеки та гігієни
(EN 12505:2000 + A1:2009, IDT)

3

ДСТУ EN 12852:2014

Устатковання для харчової промисловості. Кухонні комбайни та змішувачі. Вимоги щодо безпеки та гігієни
(EN 12852:2001 + A1:2010, IDT)

4

ДСТУ EN 12853:2014

Устатковання для харчової промисловості. Пристрої для перемішування та збивання ручні. Вимоги щодо безпеки та гігієни
(EN 12853:2001 + A1:2010, EN 12853:2001 + A1:2010/AC:2010, IDT)

5

ДСТУ EN 12854:2014

Устатковання для харчової промисловості. Змішувачі лопатеві. Вимоги щодо безпеки та гігієни
(EN 12854:2003 + A1:2010, IDT)

6

ДСТУ EN 14957:2014

Устатковання для харчової промисловості. Мийні машини з конвеєром. Вимоги щодо безпеки та гігієни
(EN 14957:2006 + A1:2010, IDT)

7

ДСТУ EN 15774:2014

Устатковання для харчової промисловості. Машини для виробництва свіжих і наповнених паст (тальятелле, каннелоні, равіолі, тортеллини, орекьетте і ньокк). Вимоги щодо безпеки та гігієни
(EN 15774:2010, IDT)

8

ДСТУ EN 62035:2014

Лампи розрядні (крім ламп люмінесцентних). Вимоги безпеки
(EN 62035:2000, EN 62035:2000/A1:2003, EN 62035:2000/A2:2012, IDT)

9

ДСТУ EN 62035:2016
(EN 62035:2014, IDT) (прийнятий методом підтвердження)

Лампи розрядні (крім ламп люмінесцентних). Вимоги щодо безпеки

3. Начальнику відділу інформаційних технологій забезпечити оприлюднення цього наказу на офіційному веб-сайті ДП "УкрНДНЦ".

4. Начальнику Національного фонду нормативних документів забезпечити опублікування цього наказу в черговому виданні щомісячного інформаційного покажчика "Стандарти".

5. Провідному інженеру адміністративного відділу довести цей наказ до відома виконавців.

6. Контроль за виконанням цього наказу залишається за керівником підприємства чи особою, яка виконує його обов'язки.

 

В. о. генерального директора

Д. В. Сазонов


Назад


ПРОДУКЦІЯ ТА ПОСЛУГИ

СУПРОВІД ПРОДУКТІВ

 СИСТЕМИ

ПОСИЛАННЯ

КЛІЄНТИ

ДОПОМОГА

Сторінка "ЛЕОНОРМ" на facebook

  БД «Електронний Реєстр Технічних регламентів України Нова БД "Нормативно-правові документи ветеринарної медицини"   http://www.germiona.com.ua/  
 

 

Copyright © 2004-2023, ЛЕОНОРМ.