Головна сторінка бізнес-порталу "Леонорм"

LeoMetr 2

УВАГА! АКЦІЇ! ЗНИЖКА до 70%! Для користувачів ІС «ЛЕОНОРМ-ІНФОРМ», які придбали оновлення на 2020 р., вартість ONLINE-доступу на Інтернет-порталі "Леонорм" до повного актуалізованого каталогу бібліографічних описів національних стандартів та Реєстрів "Леонорм-ABCD" (код 7903)! Докладніше...

Новини Нормативні акти Реєстрація Магазин Контакти Пошук Сторінка "ЛЕОНОРМ" на facebook (RUS)

 

ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ

НАКАЗ

 

від 25 грудня 2006 року N 366

Про внесення змін до наказів Держспоживстандарту та запровадження перехідного періоду дії національних стандартів

 

З метою запровадження перехідного періоду дії нормативних документів для надання підприємствам харчової промисловості можливості підготовки виробництва олійно-жирової продукції до вимог національних стандартів на олійно-жирову продукцію, відповідно до Закону України "Про стандартизацію" наказую:

1. У наказі Держспоживстандарту від 16 вересня 2005 р. N 265 "Про затвердження національних стандартів, змін до національних стандартів, внесення змін до наказу Держспоживстандарту України від 14.04.2005 N 91 та скасування національного та міждержавних стандартів":

1.1. У підпункті "в" пункту 4 виключити рядки:

"ГОСТ 240-85 

Маргарин. Общие технические условия", 

"ГОСТ 976-81 

Маргарин, жиры для кулинарии, кондитерской и хлебопекарной промышленности. Правила приемки и методы испытаний". 


 

1.2. Пункт 4 доповнити підпунктом такого змісту:

"г) з 1 квітня 2007 р.

ГОСТ 240-85 

Маргарин. Общие технические условия 

ГОСТ 976-81 

Маргарин, жиры для кулинарии, кондитерской и хлебопекарной промышленности. Правила приемки и методы испытаний". 


 

2. У наказі Держспоживстандарту від 25 листопада 2005 р. N 338 "Про затвердження національних нормативних документів, змін до національних стандартів, національних змін до міждержавних стандартів, надання чинності в Україні міждержавному стандарту і змінам до міждержавних стандартів та скасування нормативних документів":

2.1. У підпункті "г" пункту 7 виключити рядок:

"ГОСТ 30004.1-93 

Майонезы. Общие технические условия". 


 

2.2. Пункт 7 доповнити підпунктом такого змісту:

"е) з 1 квітня 2007 р.

ГОСТ 30004.1-93 

Майонезы. Общие технические условия". 


 

3. У наказі Держспоживстандарту від 28 грудня 2005 р. N 379 "Про затвердження національних стандартів України, зміни до національного стандарту, національних змін до міждержавних стандартів та скасування нормативних документів":

3.1. У підпункті "в" пункту 4 виключити рядок

"ГОСТ 1129-93 

Масло подсолнечное. Технические условия". 


 

3.2. У підпункті "г" пункту 4 увести рядок

"ГОСТ 1129-93 

Масло подсолнечное. Технические условия". 


 

4. Запровадити з 1 січня 2007 р. до 1 липня 2007 р. перехідний період одночасної дії нормативних документів, зазначених у пунктах 1, 2 та 3 цього наказу, і національних стандартів:

ДСТУ 4492:2005 "Олія соняшникова. Технічні умови";

ДСТУ 4465:2005 "Маргарини. Загальні технічні умови";

ДСТУ 4487:2005 "Майонези. Загальні технічні умови";

ДСТУ 4463:2005 "Маргарини, жири кондитерські та для молочної промисловості. Правила приймання та методи випробування".

5. Під час перехідного періоду одночасної дії зазначених нормативних документів:

5.1. Привести технічні умови на олійно-жирову продукцію у відповідність до вимог ДСТУ 4492:2005, ДСТУ 4465:2005, ДСТУ 4487:2005.

5.2. Дозволити використання залишку пакувальних матеріалів та етикеток, виконаних з маркуванням відповідно до вимог ГОСТ 1129-93, ГОСТ 240-85, ГОСТ 30004.1093 та чинних технічних умов, що відповідають зазначеним стандартам.

6. Центрам стандартизації, метрології та сертифікації Держспоживстандарту України поінформувати суб'єкти господарювання про умови використання залишків пакувальних матеріалів і етикеток, згаданих у підпункті 5.2 цього наказу.

7. Органам з сертифікації харчових продуктів провести позаплановий технічний нагляд за сертифікованою продукцією з метою перевірки її на відповідність вимогам ДСТУ 4492:2005, ДСТУ 4465:2005, ДСТУ 4487:2005.

За позитивними результатами технічного нагляду переоформити сертифікати відповідності.

8. Державному підприємству "Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості" (Цициліано О. Д.) забезпечити опублікування цього наказу у черговому виданні щомісячного інформаційного покажчика "Стандарти".

9. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Держспоживстандарту України Черепкова С. Т.

 

Т. в. о. Голови 

І. Саєвич 


 

Назад

 


Продукція та послуги

Супровід продуктів

Автоматизовані системи

Посилання

Клієнти

Допомога

  БД «Електронний Реєстр Технічних регламентів України Нова БД "Нормативно-правові документи ветеринарної медицини"   http://www.germiona.com.ua/  
 

Rambler's Top100

  

Rambler's Top100 

 

Copyright © 2004 - 2019, ЛЕОНОРМ.