Головна сторінка бізнес-порталу "Леонорм"

 

ТОВ «НІЦ «ЛЕОНОРМ» є Офіційним партнером ДП «УкрНДНЦ» та уповноваженим на реалізацію Офіційних текстів НД в електронному вигляді. Строк надання послуги: протягом 1-2 робочих днів після надходження грошових коштів..

КОНТАКТИ НОВИНИ РЕЄСТРАЦІЯ МАГАЗИН НОРМАТИВНІ АКТИ ПОШУК (RUS)

МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 20 січня 2017 року N 19

Про затвердження технологічної документації на виробництво виноробної продукції

Відповідно до частини першої статті 5 Закону України "Про виноград та виноградне вино" та пункту 8 Положення про Міністерство аграрної політики та продовольства України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 листопада 2015 року N 1119, наказую:

1. Затвердити:

1) технологічні інструкції:

на виробництво бренді виноградного ординарного "Грінвіч V.S." ("Greenwich V.S.");

на виробництво вина ординарного кріпленого десертного спеціального типу солодкого червоного "Кагор Шабо Класика";

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового червоного "Ізабелла Шабо";

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого "ШАРДОНЕ ПАВА" ("CHARDONNAY PAVA");

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого "ПІНО ГРІ ГРАНД ВАЛЕ" ("PINOT GRIS GRANDE VALLEE");

на виробництво вина ординарного столового сухого білого "АЛЛОРЕ СЕЛЕКТ" ("ALLORE SELEKT");

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового червоного "КАБЕРНЕ ПАВА" ("CABERNET PAVA");

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового червоного "МЕРЛО ПАВА" ("MERLOT PAVA");

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового червоного "ПІНО НУАР ГРАНД ВАЛЕ" ("PINOT NOIR GRANDE VALLEE");

на виробництво вина ординарного столового сухого червоного "АЛЛОРЕ СЕЛЕКТ" ("ALLORE SELEKT");

на виробництво вина ординарного столового сухого білого, червоного "АЛЛОРЕ" ("ALLORE");

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого, червоного "ПАВА" ("PAVA");

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого, червоного "АЛЛОРЕ" ("ALLORE");

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового червоного "Ізабелла Шабо";

на виробництво вина ординарного кріпленого десертного спеціального типу солодкого червоного "Кагор Шабо Класика";

на виробництво вина виноградного ароматизованого десертного рожевого "Такадо полуниця";

на виробництво шампанського України сухого "ГРАНД ВАЛЕ" ("GRANDE VALLEE");

на виробництво шампанського України солодкого "ОРЕАНДА ГОЛД" ("OREANDA GOLD");

на виробництво шампанського України брют, напівсухого, напівсолодкого "ОРЕАНДА" ("OREANDA");

на виробництво вина ігристого сухого рожевого "ГРАНД ВАЛЕ" ("GRANDE VALLEE");

на виробництво вермуту лікерного білого "ЛІКЕРНИЙ ПЕРСИК" "LIQUEUR PEACH";

на виробництво вермуту лікерного білого "ЛІКЕРНА ГОРОБИНА" "ROWAN LIQUEUR";

на виробництво вермуту лікерного рожевого "ЛІКЕРНА ЖУРАВЛИНА" "CRANBERRY LIQUEUR";

на виробництво вермуту лікерного червоного "ЛІКЕРНА ВИШНЯ" "LIQUEUR CHERRY";

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого "ФРАТЕЛЛІ ОРО" ("FRATELLI ORO");

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого "САЛЮТЕ АСТІ" ("SALUTE ASTI");

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного "ФРАТЕЛЛІ МАРБЕЛА" ("FRATELLI MARBELA");

на виробництво вина ординарного кріпленого десертного солодкого білого "ТАЇРОВО СОЛОДКЕ" ("TAIROVO SWEET");

на виробництво бренді виноградного "ФРАТЕЛЛІ КЛАСИЧНИЙ" ("FRATELLI CLASSIC");

на виробництво напою алкогольного міцного "ФРАТЕЛЛІ ГРАПА МУСКАТНА" ("FRATELLI GRAPPA MUSCAT");

на виробництво вина виноградного ароматизованого десертного білого "З АРОМАТОМ ЗЕЛЕНОГО ЧАЮ");

на виробництво вина виноградного ароматизованого десертного білого "З АРОМАТОМ ЛІЧІ");

на виробництво вина виноградного ароматизованого десертного рожевого "З АРОМАТОМ ЯГІД ГОДЖІ");

на виробництво вина виноградного ароматизованого десертного червоного "З АРОМАТОМ ПОЛУНИЦІ");

на виробництво вина виноградного ароматизованого десертного червоного "З АРОМАТОМ ЯГІД ГОДЖІ");

на виробництво вина виноградного ароматизованого десертного червоного "З АРОМАТОМ ВИШНІ");

на виробництво вина виноградного ароматизованого десертного червоного "З АРОМАТОМ ЧОРНОЇ СМОРОДИНИ");

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового рожевого "РОЗЕ ВИНЛЮКС" ("ROSE VINLUX");

на виробництво сидру міцного солодкого газованого білого "ЗІ СМАКОМ ЛАЙМУ (ЛАЙМ LIME)";

на виробництво сидру міцного солодкого газованого білого "ЗІ СМАКОМ АПЕЛЬСИНУ (ОРАНЖ ORANGE)";

на виробництво сидру міцного солодкого газованого білого "ЗІ СМАКОМ М'ЯТИ (МОХІТО MOJITO)";

на виробництво сидру міцного солодкого газованого білого "ЗІ СМАКОМ ПРЯНОЩІВ (СПАЙДС SPICED)";

на виробництво сидру міцного солодкого газованого білого "ЗІ СМАКОМ ЯБЛУКА (ЕППЛ APPLE)";

на виробництво сидру звичайного газованого напівсолодкого білого "Яблучний";

2) технічні умови:

ТУ У 11.0-34253750-005:2016 НАПОЇ АЛКОГОЛЬНІ МІЦНІ. ТЕХНІЧНІ УМОВИ;

ТУ У 11.0-40734958-003:2016 СИДРИ. ТЕХНІ УМОВИ;

ТУ У 11.0-36065256-001:2016;

3) зміни до технологічних інструкцій:

N 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого, червоного "СОМЕЛЬЄ";

N 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого "СОВІНЬЙОН СОМЕЛЬЄ";

N 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого "ШАРДОНЕ СОМЕЛЬЄ";

N 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сухого сортового червоного "КАБЕРНЕ СОМЕЛЬЄ";

N 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сухого сортового червоного "САПЕРАВІ СОМЕЛЬЄ";

N 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого, червоного "АЛАЗАНСЬКА ДОЛИНА ШЕРЕУЛІ" ("ALAZANI VALLEY SHEREULI") ;

N 5 до технологічної інструкції на виробництво вина сортового ординарного столового сухого білого "Аліготе";

N 4 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного кріпленого десертного спеціального типу солодкого червоного "Бастардо ювілейне";

N 3 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного кріпленого десертного солодкого червоного "Ізабелла";

N 5 до технологічної інструкції на виробництво вина сортового ординарного столового сухого червоного "Каберне";

N 4 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного кріпленого міцного спеціального типу білого, червоного "Портвейн Таврида";

N 5 до технологічної інструкції на виробництво вина сортового ординарного столового сухого червоного "Мерло";

N 4 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного кріпленого десертного спеціального типу солодкого білого "Мускат Таврійський";

N 5 до технологічної інструкції на виробництво вина сортового ординарного столового сухого червоного "Сапераві";

N 5 до технологічної інструкції на виробництво вина сортового ординарного столового сухого білого "Совіньйон";

N 3 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного кріпленого десертного солодкого білого "Сонце в бокалі";

N 4 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного кріпленого десертного спеціального типу солодкого червоного "Кагор український";

N 2 до технологічної інструкції на виробництво бренді виноградного ординарного "Шустов 150" ("Shustov 150");

N 6 до технологічної інструкції на виробництво вина столового молодого сухого білого, рожевого, червоного "ШАБО МОЛОДЕ";

N 5 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сухого сортового червоного "Каберне Шабо Класика";

N 5 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сухого сортового червоного "Мерло Шабо Класика";

N 5 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сухого сортового червоного "Сапераві Шабо Класика";

N 5 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого "Шардоне Шабо Класика";

N 4 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого "Совіньйон-Блан Шабо Класика";

N 6 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сухого рожевого "Шабо "Класика" ("Shabo "Classic");

N 2 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного кріпленого спеціального типу солодкого білого "Херес Шабо Класика";

N 8 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного кріпленого десертного солодкого червоного "БАСТАРДО ШАБО";

N 8 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного витриманого столового сухого сортового червоного "Сапераві Резерв Шабо";

N 7 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного витриманого столового сухого сортового червоного "Каберне Резерв Шабо";

N 7 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного витриманого столового сухого сортового білого "Тельті курук Резерв Шабо";

N 7 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного витриманого столового сухого сортового білого "Шардоне Резерв Шабо";

N 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового спеціального типу сухого сортового білого "Совіньйон Блан Шабо Класика";

N 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового спеціального типу сухого сортового білого "Шардоне Шабо Класика";

N 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового спеціального типу сухого сортового червоного "Каберне Шабо Класика";

N 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового спеціального типу сухого сортового червоного "Сапераві Шабо Класика";

N 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового спеціального типу сухого сортового червоного "Мерло Шабо Класика";

N 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного витриманого столового спеціального типу сухого червоного "Каберне-Мерло Гранд Резерв Шабо" ("Cabernet-Merlot Grandе Reserve Shabo);

N 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого "Совіньйон Блан Шабо";

N 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сухого червоного "Каберне Фран - Мерло Шабо";

N 4 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного витриманого столового сухого сортового білого "Совіньйон Блан Гранд Резерв Шабо" ("Sauvignon Blanс Grandе Reserve Shabo");

N 3 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного витриманого столового сухого сортового білого "Шардоне Гранд Резерв Шабо" ("Chardonnay Grandе Reserve Shabo");

N 3 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного витриманого столового сухого сортового білого "Тельті-Курук Гранд Резерв Шабо" ("Telti-Kuruk Grandе Reserve Shabo");

N 3 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного витриманого столового сухого сортового червоного "Каберне Гранд Резерв Шабо" ("Cabernet-Merlot Grandе Reserve Shabo");

N 3 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного витриманого столового сухого сортового червоного "Сапераві Гранд Резерв Шабо" ("Saperavi Grandе Reserve Shabo");

N 3 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного витриманого столового сухого сортового червоного "Мерло Гранд Резерв Шабо" ("Merlot Grandе Reserve Shabo");

N 3 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного витриманого столового сухого червоного "Каберне-Мерло Гранд Резерв Шабо" ("Cabernet-Merlot Grandе Reserve Shabo");

N 3 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного витриманого столового сухого червоного "Каберне-Сапераві-Мерло Гранд Резерв Шабо" ("Cabernet-Saperavi-Merlot Grandе Reserve Shabo");

N 2 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого "Совіньйон Блан Шабо" ("Sauvignon-Blanc Shabo");

N 2 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сухого білого "Шардоне-Совіньйон Блан Гранд Резерв Шабо" ("Chardonnay-Sauvignon Blanc Grandе Reserve Shabo");

N 2 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сухого білого "Шардоне-Рислінг Гранд Резерв Шабо" ("Chardonnay-Riesling Grandе Reserve Shabo");

N 2 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сухого білого "Шардоне-Совіньйон Блан-Піно Блан Шабо" ("Chardonnay-Sauvignon Blanc-Pinot Blanc Shabo");

N 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сухого червоного "Каберне Совіньйон Шабо";

N 7 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного витриманого столового сухого сортового білого "Шардоне Шабо Класика";

N 6 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного витриманого столового сухого сортового білого "Совіньйон Шабо Класика";

N 6 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного витриманого столового сухого сортового білого "Рислінг Шабо Класика";

N 6 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сухого сортового рожевого "Трамінер Шабо Класика";

N 7 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного витриманого столового сухого сортового червоного "Мерло Шабо Класика";

N 7 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного витриманого столового сухого сортового червоного "Каберне Шабо Класика";

N 7 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного витриманого столового сухого сортового червоного "Сапераві Шабо Класика";

N 2 до технологічної інструкції на виробництво вина контрольованого найменування за походженням ординарного витриманого столового сухого сортового червоного "Каберне Гранд Резерв Шабо" ("Cabernet Grandе Reserve Shabo" Appellation of Controlled Origin);

N 2 до технологічної інструкції на виробництво вина контрольованого найменування за походженням ординарного витриманого столового сухого сортового червоного "Мерло Гранд Резерв Шабо" ("Merlot Grandе Reserve Shabo" Appellation of Controlled Origin);

N 2 до технологічної інструкції на виробництво вина контрольованого найменування за походженням ординарного витриманого столового сухого сортового білого "Шардоне Гранд Резерв Шабо" ("Chardonnay Grandе Reserve Shabo" Appellation of Controlled Origin);

N 2 до технологічної інструкції на виробництво вина контрольованого найменування за походженням ординарного витриманого столового сухого сортового білого "Тельті-Курук Гранд Резерв Шабо" ("Тельті-Курук Grandе Reserve Shabo" Appellation of Controlled Origin);

N 2 до технологічної інструкції на виробництво вина контрольованого найменування за походженням ординарного витриманого столового сухого сортового білого "Рислінг Гранд Резерв Шабо" ("Riesling Grandе Reserve Shabo" Appellation of Controlled Origin);

N 1 до технологічної інструкції на виробництво на виробництво вина контрольованого найменування за походженням ординарного витриманого столового сухого червоного "Каберне-Мерло Гранд Резерв Шабо" ("Cabernet-Merlot Grandе Reserve Shabo" Appellation of Controlled Origin);

N 7 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного витриманого столового сухого сортового білого "Шардоне Шабо Класика";

N 6 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного витриманого столового сухого сортового білого "Совіньйон Шабо Класика";

N 6 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного витриманого столового сухого сортового білого "Рислінг Шабо Класика";

N 6 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сухого сортового рожевого "Трамінер Шабо Класика";

N 7 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного витриманого столового сухого сортового червоного "Каберне Шабо Класика";

N 7 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного витриманого столового сухого сортового червоного "Мерло Шабо Класика";

N 7 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного витриманого столового сухого сортового червоного "Сапераві Шабо Класика";

N 1 до технологічної інструкції на виробництво ординарних столових сухих вин;

N 1 до технологічної інструкції на виробництво ординарних столових напівсухих та напівсолодких вин;

4) зміну N 4 до ТУ У 11.0-31274359-006:2014 Технічні умови "Напої міцні з плодових спиртів з плодово-ягідної сировини".

2. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

Перший заступник Міністра

М. Мартинюк

 


Назад 


ПРОДУКЦІЯ ТА ПОСЛУГИ

СУПРОВІД ПРОДУКТІВ

 СИСТЕМИ

ПОСИЛАННЯ

КЛІЄНТИ

ПАРТНЕРИ

Сторінка "ЛЕОНОРМ" на facebook

    БД «Електронний Реєстр Технічних регламентів України  Актуалізація Ваших НД   http://www.germiona.com.ua/  
 

 

Copyright © 2004-2025, ЛЕОНОРМ.